Trimtex nettbutikk

FTIF har fått heilt nye klubbdrakter med nytt design i str. 6 år – XXL. Alle som ønsker klubbdrakt/konkurransedrakt kan sjølve gå inn og bestille. Alle varer blir solgt med -25% rabatt.

Info om bestilling her:
FTIF sin teamshop er klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/min-trimtex/floro-turn-og-idrettsforeing–friidrett/ – eller trykk på linken i menyen (Trimtex nettbutikk)
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller «Ny konto» om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn florotif18 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man «bort» fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

Maria Melissa Tveit | Kunderådgiver og salgskoordinator
Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway
T: +47 37 26 91 00 | www.trimtex.no